Samenwerken

Ondersteun plaatsgenoten

Werk als kerk of bedrijf samen met Voor Elkaar Leiden

Help mee met Voor Elkaar Leiden

Help mee door ons financieel te ondersteunen of door je aan te melden als vrijwilliger. Heb je een andere vorm van samenwerking die je graag wilt, neem ook dan vooral contact met ons op.

Kerken

Voor Elkaar Leiden is verbonden met de kerken in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten.

Wat kunt u als kerk doen?

  • De programma's onder de aandacht brengen in uw kerk
   • voor hulpvragers
   • voor vrijwilligers die zich willen inzetten
  • De stichting een plek geven op het collecterooster
  • Op diaconaal niveau samenwerken met Voor Elkaar Leiden

 

 

hooglandse

Organisaties/bedrijven

Steun
Een aantal organisaties/bedrijven draagt ons werk een warm hart toe. Daar zijn we dankbaar voor! Wilt u als organisatie ook doneren? Dat kan natuurlijk!

JobHulpMaatje
We bieden werkzoekenden naast training graag een overzicht van concrete connecties aan, waardoor het netwerk van de werkzoekenden vergroot wordt. Ziet u mogelijkheden tot bemiddelen naar werk voor uw bedrijf of organisatie? Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact op met de coördinator van JobHulpMaatje.

SchuldHulpMaatje
Geldproblemen van werknemers hebben vaak ook impact op werkgevers. Loonbeslag van werknemers vergt extra tijd en inspanning bij de loonadministratie. Ook wijst onderzoek uit dat werknemers met schulden minder productief zijn en zich vaker ziek melden. Als HR-afdeling of werkgever kunt u werknemers met schulden maar beperkt helpen. Neem contact op bij interesse.