JobHulpMaatje

Hulp bij het zoeken van (ander) werk

Meld je aan op deze pagina!

 

Wil je hulp bij het zoeken van (ander) werk?

Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? En vind je het fijn als iemand met je meedenkt? Met JobHulpMaatje kom je verder!

Aan de slag in een Jobgroup:
In een JobGroup krijg je in zeven ochtenden meer duidelijkheid over wie je bent, wat je wil en wat je kan. De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen in een kleine groep werkzoekenden en elkaar een stap verder te helpen. We gaan aan de hand van een aantal testen en een werkboek aan de slag. Daarnaast ontvang je veel praktische tips. Je komt erachter wat goed bij je past. Of het nou een werkervaringsplek is, een baan bij een grote multinational of juist die parttime vrijwilligersopdracht. Daarna helpen we je op weg met hoe jij daar komt.

Deelnemen aan een maatjestraject:
Is een groepsaanpak voor jou niet passend of wil je na de JobGroup verder begeleid worden? Dan kun je samen met de coördinator besluiten om een individueel traject in te gaan. Je wordt dan gekoppeld aan een maatje.

Met zijn tweeën kijken jullie waar je staat in het proces van werk zoeken. Een maatje biedt mentale en praktische ondersteuning en denkt mee over mogelijkheden om (on)betaald werk te vinden. Wat zijn jouw talenten, wat is passend werk en hoe solliciteer je effectief? Je werkt zelf actief mee met thuisopdrachten en door te solliciteren.

Aanmelden?
Neem dan contact op met:


Jacobine Groenenberg
Programmacoördinator JobHulpMaatje
jacobinegroenenberg@voorelkaarleiden.nl
0642242336

JobHulpMaatje Leiden

JobHulpMaatje helpt je om inzicht te krijgen in:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat houdt mij tegen?
  • Wat zoek ik?
  • Hoe zoek ik?
  • Hoe presenteer ik mij?

Aanmelden

Klik op onderstaande button om meteen naar de aanmeldpagina te gaan.

Intake

Een coördinator neemt contact met je op. Samen plannen jullie een intake om te bespreken waar je mee aan de slag wil.

Koppeling

Onze coördinator kijkt welk traject het beste bij jou past en maakt vervolgens een koppeling met de JobGroupLeider of het Maatje.

Kennismaken

Je JobGroupLeider mailt jou over met praktische zaken over de training óf een maatje maakt met jou een afspraak voor de kennismaking.

Aan de slag!

Samen is het succes van onze aanpak. Door middel van de training of het maatje ga je op weg tot je het zelf kan. Wij houden contact voor als je nog vragen hebt.