Nieuwe hoofdcoördinator Voor Elkaar Leiden e.o. per 1 februari

Per 1 februari is Thera Leenman de nieuwe hoofdcoördinator van Voor Elkaar Leiden. Zij neemt het stokje over van Barbera Bikker. Thera is 30 jaar oud, is getrouwd en heeft twee kinderen, en woont ruim 10 jaar in Leiden.

“Met bewondering kijk ik naar de honderden mensen die betrokken zijn bij deze stichting. Samen met de inzet van alle netwerkpartners, kerken en sponsors wordt zo een verbinding tussen mensen gecreëerd die kostbaar is en hoop geeft. Ik heb er zin in me samen met alle betrokkenen in te zetten voor de bloei van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten”, aldus Thera Leenman, die hiervoor ook al werkervaring heeft opgedaan binnen het Sociaal Domein in Leiden.

Onder de stichting Voor Elkaar Leiden e.o. vallen programma’s zoals SchuldHulpMaatje, JobHulpMaatje, HipHelpt en een jaarlijkse Sinterklaasactie, ruim 450 vrijwilligers op jaarbasis. De Stichting is met al het werk dat zij via de vrijwilligers doet niet meer weg te denken uit de lokale samenleving. De stichting is sinds voorjaar 2021 gevestigd in het gebouw van De Bakkerij aan de Oude Rijn in Leiden.

Het bestuur bedankt Barbera Bikker voor alles wat ze heeft gedaan heeft en bereikt. Dat is veel. Er kwamen drie betaalde krachten, de wijze van verantwoording is sterk verbeterd, er is een nieuwe website en de samenwerking met andere organisaties is verder vormgegeven. Dat heeft er aan bijgedragen dat de honderden vrijwilligers hun werk hebben kunnen doen, en veel mensen die hulp nodig hebben of een steun in de rug daadwerkelijk geholpen zijn.

Lees hier onze nieuwsbrief

Het stokje wordt overgedragen aan Thera Leenman. Op de foto van links naar rechts: Thera Leenman, Maartje Harinck, Marc Aldewereld en Barbera Bikker
Foto-Thera-Leenman-inzoom