2 sociale tuindagen

De 2 Sociale Tuindagen

🌻 Help ons bij de 2 sociale Tuindagen! 🌻
Lieve medemens met groene vingers en een hart van goud, Heb jij altijd al eens willen schitteren als de held(in) van de tuin? Zo ja, dan hebben wij de perfecte gelegenheid voor jou! Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni slaan Present Leiden en HipHelpt Leiden de handen inéén. We organiseren de 2 sociale Tuindagen, en we hebben jouw hulp nodig om deze dagen tot bloei te laten komen!

Wat gaan we doen?
Samen steken we de handen uit de mouwen om de tuintjes van mensen die een beetje extra liefde en aandacht kunnen gebruiken, om te toveren tot groene paradijsjes. Deze mensen hebben niet de middelen voor een tuinman, maar ze verdienen het om in een prachtige omgeving te kunnen blijven wonen. En geloof ons, niets verslaat het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je een glimlach tovert op het gezicht van een ander!

Wat staat er voor jou op het programma?
Nou, naast een dag vol gezelligheid en liefdadigheid, zorgen wij ook nog eens voor een smakelijke lunch om je energiepeil op peil te houden. En maak je geen zorgen als je geen arsenaal aan tuingereedschap hebt liggen – jouw aanwezigheid en positieve vibes zijn het belangrijkst! Maar als je wel wat gereedschap hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die maar liefst drie uurtjes van hun tijd kunnen doneren, maar als je de hele dag beschikbaar bent, dan is dat helemaal fantastisch! Samen maken we van deze dag een onvergetelijk avontuur vol liefde, lachen en groene vingers.

Dus, trek je tuinhandschoenen aan, schakel je innerlijke tuinman of -vrouw in, en sluit je aan bij ons op 31 mei en/of 1 juni om de wereld een stukje mooier te maken Р̩̩n tuin tegelijk!

Meld je snel aan en laat ons weten wanneer je kunt helpen. We kunnen niet wachten om samen met jou een verschil te maken!

Hieronder de link naar het aanmeldformulier
https://tinyurl.com/2p8nr3ct

Met liefdevolle groeten en een toefje tuinmagie, Het HipHelpt en Present Team 🌿✨