Voor Elkaar Leiden in actie tegen eenzaamheid

Mensen zijn gemaakt om in verbinding met elkaar te leven. Steeds meer mensen ervaren dat ze weinig verbinding hebben met anderen of met zichzelf. Stichting Voor Elkaar Leiden e.o. sluit aan bij een landelijk project om te helpen hier verandering in te brengen. HipHelpt Samen Leven is een gratis cursus voor iedereen die op zoek is naar deze verbinding, die meer plezier wil krijgen in relaties en die zich minder vaak eenzaam wil voelen. De cursus, die per september beschikbaar is, wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranjefonds.

In 8 tot 20 weken is deze gratis cursus te volgen. Dit kan gewoon thuis en op eigen tempo. De cursus wordt afgestemd op ieders persoonlijke vragen. De onderwerpen gaan bijvoorbeeld over: Wie ben ik?, vriendschap, mijn gedachten en zingeving. Elke deelnemer wordt begeleid door een vrijwillige coach van HipHelpt Leiden.

Wil je deze cursus volgen of ken je iemand die interesse heeft? Neem dan contact op met onze co├Ârdinator van HipHelpt via sarievangeilswijk@voorelkaarleiden.nl of via 06-18140907. Ook ge├»nteresseerden vrijwilligers worden van harte uitgenodigd zich via deze weg aan te melden.

Puzzel