Per 1 januari 2021 beginnen er twee nieuwe coördinatoren. We zijn heel blij dat het gelukt is om twee mensen te vinden die samen met de in oktober begonnen hoofdcoördinator nu het nieuwe team van Voor Elkaar Leiden e.o. gaan vormen.

Marc Aldewereld start per 1 januari als coördinator
van SchuldHulpMaatje.
Hij is binnen het werk van de Stichting al een bekende en we zijn blij dat hij met al zijn ervaring onze organisatie op deze manier komt versterken. Marc heeft een groot sociaal hart en zet zich graag in om het werk van alle vrijwilligers te ondersteunen. 

       

Maartje Harinck start per 1 januari als coördinator van JobHulpMaatje en Hulp in Praktijk.
Zij komt vanuit een commercieel bedrijf, heeft ervaring als accountmanager en brengt daarnaast veel enthousiasme mee. Maartje is een verbinder en wil zich graag dienstbaar inzetten voor de samenleving. 

marc v2 maartje v2

Samen met hoofdcoördinator Barbera Bikker is dit dus het nieuwe team. Naast het ondersteunen van de vrijwilligers bestaat hun werk uit het onderhouden van alle contacten met organisaties, gemeenten, bedrijven, fondsen, kerken, studentenverenigingen en andere betrokkenen in het welzijnswerk. 

Dit betekent dat we ergens in 2021 afscheid gaan nemen van de mannen van het eerste uur: Jan Kruidhof en Johan de Gier. De overgangsfase is in oktober gestart en zal in de komende maanden met de twee nieuwe coördinatoren doorgaan. We informeren je later over hoe we het afscheid vorm willen geven in de hoop dat er dan ook weer meer mogelijkheden zullen zijn voor een fysiek afscheid.

Lees verder onze Kerstnieuwsbrief

Back to top
Back to top