JobHulpMaatje

Wat is de rol van bedrijven en welke voordelen brengt het hen?

JobHulpMaatje helpt werkzoekenden door ze te laten nadenken over wie ze zijn, waar hun passie ligt en welke baan bij hun kwaliteiten en talenten past. De ondersteuning van de maatjes zorgt voor zelfbewuste, gemotiveerde werkzoekenden die weten wat ze willen en kunnen. 
Voor bedrijven is het een voordeel te weten dat de kandidaat de benodigde kennis heeft en gemotiveerd is bij uw bedrijf aan de slag te gaan.

JobHulpMaatje helpt werkzoekenden tot en met het innemen van een passende werkplek, o.a. via werkleerplaatsen en stageplekken, of door ervaring op te doen via vrijwilligerswerk. 
Voor bedrijven betekent dit dat zij via een voortraject kunnen nagaan of kandidaten ook daadwerkelijk in de bedrijfscultuur passen. 
Bedrijfsbranche afhankelijk zijn er soms ook nog subsidie mogelijkheden om onze werkzoekenden een contract aan te bieden.

Wilt u vrijblijvend verkennen hoe u de samenwerking met JobHulpMaatje kunt meenemen in uw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen plan? Maak een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we komen het graag met u bespreken. Naar onze ervaring een meerwaarde op velerlei gebied, van medewerker-betrokkenheid, tot het vergroten van bekendheid in de Leidse Regio. 

 

Neem vrijblijvend contact op met Maartje Harinck, Co√∂rdinator JobHulpMaatje Leiden e.o., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  JobHulpMaatje[at]VoorElkaarLeiden[.]nl, of telefoon 071 - 20 321 20.

 

 

Back to top
Back to top